AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek

Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek

Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin yılan yediğini gördüyseniz:

  • Çok geç olmadan veya kontrolden çıkmadan önce, ısrarla üzerinde durmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında yılanın kediyi yediğini görmek rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında kedinin yılanı yediğini görmek yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına delalettir.

Kahve falında yılanın kedi yediğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin yılan yediğini görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin kedi eti yediğini görmek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kediyi yediğini görmek ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında farenin kediyi yediğini görmek işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kedinin kedi yediğini görmek iş için gurbete gidileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir