AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya sıkmak

Kahve falında kafaya sıkmak

Kahve falında kafaya sıkmak büyük bir adım atılacağına, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, bazı adımlar atacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine, ekmeğinin azalacağına, mutsuz olacağına delalettir.

Kahve falında kafaya sıkmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı maddi, manevi etkileyebilecek kişilerle söz münakaşası yaşamamanızda fayda var.

Kahve falında kendi kafasına silah sıkmak eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında silahla kafasına sıkmak elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafasına silah sıkmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına sıkmak ilişkiye huzurun geleceğine, çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafaya sıkmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında kendi kafasına sıkmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasına sıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın kafasını sıkmak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir