AnaSayfa / Genel / Kahve falında kobra yılanının ısırdığını görmek

Kahve falında kobra yılanının ısırdığını görmek

Kahve falında kobra yılanının ısırdığını görmek güzel vakit geçireceklerine, eskileri yadedeceklerine, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, bilgilerle donanacağına, sağlığını geri kazanacağına işaret eder.

Kahve falında kobra yılanının ısırdığını gördüyseniz:

  • Madddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilisiniz.

Kahve falında kobra yılanının ısırdığını görmek kendinden emin adımlar atacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı kobra yılanı görmek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kobra yılanı görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kobra yılanı öldürmek gelir elde edeceğine, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli kobra yılanı görmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kobra yılanı görmek yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Kahve falında sarı kobra yılan görmek çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kobra yılan öldürmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir