AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılan ısırmak

Kahve falında yeşil yılan ısırmak

Kahve falında yeşil yılan ısırmak daha zengin hale geleceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, sağlıklı bir kişi olmaya, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan ısırmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizdeki belirsizlikleri görmezden gelmemelisiniz.

Kahve falında yeşil yılan ısırmak hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil yılanın ısırdığını görmek uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yılanın ısırdığını görmek ortalığın sakinleşip, durulacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine delalettir.

Kahve falında yılan elini ısırmak maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılanların ısırdığını görmek başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında yılanın ayağını ısırdığını görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, başarılı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir