AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yılanın ısırdığını görmek

Kahve falında siyah yılanın ısırdığını görmek

Kahve falında siyah yılanın ısırdığını görmek kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, çok sevineceği olaylar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde istemediğiniz tersliklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında siyah yılanın ısırdığını görmek mutluluğun aileye geri döneceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kedinin ısırdığını görmek bolluk içinde yaşanacağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Kahve falında siyah köpeğin ısırdığını görmek hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah köpek ısırdığını görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah köpek ısırmak hasta olanın da iyileşeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın kendini ısırdığını görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini yılan ısırmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir