AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük yılanın ısırdığını görmek

Kahve falında küçük yılanın ısırdığını görmek

Kahve falında küçük yılanın ısırdığını görmek inancından sapacağına, bekarlar için güzel bir evliliğe, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, iyi kısmetleri olacağına, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Rekabet ya da mücadele gerektiren ortamlar kişisel değişime veya özgüven artışına neden olabilir.

Kahve falında küçük yılan ısırdığını görmek onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında küçük yılanın ısırdığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına yorulur.

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan ısırmak düşmanlarını bile affedeceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı ısırmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında yılanın parmağını ısırdığını görmek zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, şöhret ve itibar kazanacağına yorulur.

Kahve falında yılanın başkasını ısırdığını görmek üzüntülü günlerin  sona ereceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan ısırmak elini attığı işlerden yana bir bir hayal kırıklığı yaşayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir