AnaSayfa / Genel / Kahve falında su yılanı ısırdığını görmek

Kahve falında su yılanı ısırdığını görmek

Kahve falında su yılanı ısırdığını görmek feraha ermeye, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında su yılanı ısırdığını gördüyseniz:

  • İstekliliğinizle herkesi istediğiniz konulara dahil edebilirsiniz.

Kahve falında su yılanı ısırdığını görmek iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su yılanın ısırdığını görmek kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılır.

Kahve falında su yılanının ısırdığını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil yılan ısırdıgını görmek asil kimselerden çıkacağına, sürekli ağlamaklı olacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın çocuğunu ısırdığını görmek hayatın fal sahibine güleceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında yılanın başkasını ısırdığını görmek büyüleyeceğine, makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini yılan ısırdığını görmek her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahverengi yılanın ısırdığını görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir