AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ısırmasını görmek

Kahve falında yılanın ısırmasını görmek

Kahve falında yılanın ısırmasını görmek kısmetlerin günden güne artacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, işlerinin azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın ısırmasını gördüyseniz:

  • Kontrollü harcamalısınız.

Kahve falında siyah yılan ısırmasını görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan ısırılmak mutlu ilişkiler kuracağına, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında başkasını yılan ısırmasını görmek emeklerinin boşa gideceğine, sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın ısırmasını görmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir