AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yılan ısırmasını görmek

Kahve falında siyah yılan ısırmasını görmek

Kahve falında siyah yılan ısırmasını görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine yorulur.

Kahve falında siyah yılan ısırmasını gördüyseniz:

  • Olayların zamana bırakılmasını sağlamak daha doğru olabilir.

Kahve falında siyah yılan ısırmasını görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan ısırması görmek kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah köpek ısırması görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah köpek tarafından ısırılmak kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ısıran siyah köpek görmek yardıma ihtiyaç duyacağına, sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bir köpek tarafından ısırılmak eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında siyah kedi tarafından ısırılmak kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir