AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını yılan ısırmasını görmek

Kahve falında başkasını yılan ısırmasını görmek

Kahve falında başkasını yılan ısırmasını görmek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasını yılan ısırmasını gördüyseniz:

  • Bazı konularda harcayacağınız zamanın veya enerjinin hiçbir önemi olmayabilir.

Kahve falında yılan ısırırken görmek herhangi zarara uğramayacağına, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı ısırırken görmek bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan ısırmasını görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Kahve falında yılan ısırması görmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın ısırmaya çalıştığını görmek bankadaki hesabının kabaracağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret eder.

Kahve falında siyah yılan ısırmasını görmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, gelirinin garanti olacağına delalettir.

Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir