AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ısırılmak

Kahve falında yılan ısırılmak

Kahve falında yılan ısırılmak sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında yılan ısırılmak gördüyseniz:

  • Ani harcamalar artıyor veya mevcut maddi gelişmeler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında siyah yılan ısırması görmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı yılan ısırması görmek yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında sarı yılan tarafından ısırılmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı ısırırken görmek iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında ısırmaya çalışan yılan görmek talihin yüzlerine güleceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın ısırmasını görmek mali sorunlarının çözüleceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir