AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın başkasını ısırmasını görmek

Kahve falında yılanın başkasını ısırmasını görmek

Kahve falında yılanın başkasını ısırmasını görmek iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine, onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, lüksüne de lüks katacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başkasını ısırmasını gördüyseniz:

  • İnsan ilişkilerine yarı güvenli bakışınız, size iletişim sorunları yaşatabiliyor.

Kahve falında yılanın ısırmasını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yılanı ısırırken görmek ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, çok kötü olaylar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın ısırmaya çalıştığını görmek malın bereketinin artmasına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yılan ısırırken görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını yılan ısırmasını görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, hayal kırıklığına uğratılacağına delalettir.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine delalettir.

Kahve falında siyah yılan ısırmasını görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir