AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı ısırırken görmek

Kahve falında yılanı ısırırken görmek

Kahve falında yılanı ısırırken görmek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, zor durumların biteceğine inanılır.

Kahve falında yılanı ısırırken gördüyseniz:

  • Duygusal veya maddi açıdan baskı altında hissetmeniz bazı konularda aşırı tepkiler vermenize neden olabilir.

Kahve falında ısırmayan yılan görmek yoksulluğa, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak refaha erileceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına ve iyilik dolu kalbiyle övgü alıp, Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, elinize toplu miktarda para geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını yılan ısırmasını görmek iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ısırmaya çalışan yılan görmek gözünü diktiği her işi layığıyla ve bileğinin gücüyle yerine getirmeyi bileceğine, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine işarettir.

Kahve falında yılanın ısırmaya çalıştığını görmek yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir