AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ısırmaya çalıştığını görmek

Kahve falında yılanın ısırmaya çalıştığını görmek

Kahve falında yılanın ısırmaya çalıştığını görmek geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, düşmanların çok üzüleceğine, rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın ısırmaya çalıştığını gördüyseniz:

  • Ya da gerçekler olan bitenden çok farklı olabilir.

Kahve falında yılanın ısırmaya çalıştığını görmek kazancı arttıracağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ısırmaya çalışan yılan görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, daha fazla mal sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin ısırmaya çalıştığını görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına yorulur.

Kahve falında ısırmaya çalışan köpek görmek helal lokmalar yiyeceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına yorulur.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak garanti olacak makama oturacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir