AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek

Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek

Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine, saman altından su yürüterek menfaat elde etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan ısırması gördüyseniz:

  • Hayatınızda olumlu değişiklikler yapmak için bazı kişilerle iş birliği yapabilirsiniz.

Kahve falında yeşil yılan tarafından ısırılmak hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil yılan ısırması görmek yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, ne yöne gideceğine inanılır.

Kahve falında yeşil yılan ısırmasını görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Kahve falında başkasını yılan ısırmasını görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yılanın başkasını ısırmasını görmek sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan ısırırken görmek sağlıklı bir ömür süreceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan ısırılmak falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah yılan tarafından ısırılmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir