AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ısırırken görmek

Kahve falında yılan ısırırken görmek

Kahve falında yılan ısırırken görmek tövbe edip hak yolunu seçeceğine, zorlukları atlatacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yılan ısırırken gördüyseniz:

  • Ufak tefek duygusal durumların sizi planlarınızı uygulamaktan alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında yılan tarafından ısırılmak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kobra yılanı tarafından ısırılmak sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, önünün açık olacağına işaret eder.

Kahve falında ısıran yılanı öldürmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah yılan ısırmasını görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, işlerinin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın ısırmasını görmek vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işarettir.

Kahve falında zehirli yılan tarafından ısırılmak yapılan her işte hayır duası alınacağına, çok güzel işlere girerek kariyerinde yeni yeni sayfalar açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanlar tarafından ısırılmak helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, sıkıntı yaşanacağına, bu yüzden yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını yılan ısırmasını görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir