AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın başından tutmak

Kahve falında yılanın başından tutmak

Kahve falında yılanın başından tutmak rakiplerinin üzüleceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, işlerinde başarı elde edeceğine ve Allah tarafından kendisine nasip edilen hayattan razı gelip, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, gelişeceğine inanılır.

Kahve falında yılanın başından tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin talepleri üzerine belli planlarınızı değiştirmeniz gerektiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında yılanı başından tutmak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan fal, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına delalettir.

Kahve falında yılanın başından tutmak kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yılanın başını tutmak elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan başı tutmak dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını görmek onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına alamet eder.

Kahve falında başı büyük yılan görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, hastalıklara şifa bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan başı kesmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını koparmak sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, geçim derdinin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir