AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı başından tutmak

Kahve falında yılanı başından tutmak

Kahve falında yılanı başından tutmak aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına bu yüzden kendisinin arka arkaya başarısızlıklar yaşayacağına ve elindekileri kaybedeceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı başından tutmak gördüyseniz:

  • Baskı altındaki ilişkilerin beslenmesi gerekiyor.

Kahve falında yılanı başından tutmak kariyerinin yükseleceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başından tutmak düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına delalet eder.

Kahve falında yılan başı tutmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını tutmak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını kopartmak yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başı büyük yılan görmek kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın başını koparmak aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında başı insan olan yılan görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir