AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın başını görmek

Kahve falında yılanın başını görmek

Kahve falında yılanın başını görmek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını gördüyseniz:

  • Üzerinizde genel bir isteksizlik olabilir.

Kahve falında yılanın başının koptuğunu görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine yorulur.

Kahve falında yılanı başından tutmak söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de falı kapatan kişinin ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında yılan başı görmek ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına işarettir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, hayatından razı geleceğine delalettir.

Kahve falında başının üstünde yılan görmek zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, kendisini korumaya alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını ezmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Kahve falında yılanı başından öldürmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yılanı başında görmek parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir