AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı büyük yılan görmek

Kahve falında başı büyük yılan görmek

Kahve falında başı büyük yılan görmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, yarar sağlamayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, variyet sahibi olacağına, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, beddua ve ah alacağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işarettir.

Kahve falında başı büyük yılan gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Kahve falında başı büyük yılan görmek kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine yorulur.

Kahve falında başı büyük bebek görmek yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başı insan olan yılan görmek rahata ereceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını kopartmak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını okşamak hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işarettir.

Kahve falında yılan başını ezmek kazancın her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın başını görmek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir