AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan başı kesmek

Kahve falında yılan başı kesmek

Kahve falında yılan başı kesmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret eder.

Kahve falında yılan başı kesmek gördüyseniz:

  • İşaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında yılan başı kesmek istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında baş parmağı kesmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine alamet eder.

Kahve falında kadın başı kesmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında hayvan başı kesmek kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında at başı kesmek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında sol baş parmağını kesmek hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk başı kesmek işlerinde kara geçeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir