AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın başını tutmak

Kahve falında yılanın başını tutmak

Kahve falında yılanın başını tutmak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını tutmak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun iş alanındaki gayretlerinizin karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında yılanı başından tutmak sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan başı tutmak kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın başından tutmak aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın başını tutmak yaşamın daha kolay hale geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına inanılır.

Kahve falında yılanın başını okşamak yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına, etrafına güzel insanların dolacağına alamet eder.

Kahve falında baş üstünde yılan görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işarettir.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan başı yemek rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir