AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ağzını bağlamak

Kahve falında yılanın ağzını bağlamak

Kahve falında yılanın ağzını bağlamak büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın ağzını bağlamak gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar sizi hazırlıksız yakalayabilir.

Kahve falında yılanın ağzını bağlamak cesaretini yeninden toplayacağına, sıkıntılardan kurtulmaya delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin ağzını bağlamak huzurlu hissedileceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yılanı bağlamak çok büyük bir acı duyacağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında yılan bağlamak onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin ağzında yılan görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından yılan çıkmak zararın gittikçe daha da artacağına, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına işarettir.

Kahve falında yılanın ağzını açtığını görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, haksızlığa uğranacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı ağzına sokmak sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, haksızlığa uğranacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir