AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın ağzını açtığını görmek

Kahve falında yılanın ağzını açtığını görmek

Kahve falında yılanın ağzını açtığını görmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işarettir.

Kahve falında yılanın ağzını açtığını gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olmanız gerekiyor.

Kahve falında yılanın ağzını açtığını görmek başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzını açamamak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın ağzından çıktığını görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinin ağzına yılan girdiğini görmek nimetin çoğalacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağzından yılan çıkmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzın içinde yılan görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı ağzından çıkarmak işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğin ağzında yılan görmek işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir