AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı bağlamak

Kahve falında yılanı bağlamak

Kahve falında yılanı bağlamak iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bedeninin de iyileşeceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı bağlamak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Kahve falında yılan bağlamak sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın ağzını bağlamak fal sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı bağlamak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında saçını bağlamak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında geline kuşak bağlamak her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı kurdele bağlamak kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Kahve falında ağaca çaput bağlamak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belini bağlamak günahkar olacağı işlere gireceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir