AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından yılan çıkmak

Kahve falında ağzından yılan çıkmak

Kahve falında ağzından yılan çıkmak yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, ekmeğine leke süreceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından yılan çıkmak gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Kahve falında ağzından yılan çıkmak başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından balık çıkmak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, eline geçen malları tutamayacağına tabir olunur.

Kahve falında ağzından örümcek çıkmak çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağlayarak merdiven çıkmak şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzından bişey çıkmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, bolluğun sürekli olacağına delalet eder.

Kahve falında ağzından karınca çıkmak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında ağzından saç çıkmak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağzından çıkmak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir