AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin ağzında yılan görmek

Kahve falında köpeğin ağzında yılan görmek

Kahve falında köpeğin ağzında yılan görmek kişinin gönlünü alacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, elinin darlığa düşeceğine, borçların kapanacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpeğin ağzında yılan gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmeniz, görevlerinizi yerine getirmemeniz veya sözlerinizde durmamanız durumunda eleştiri ya da şikayetlere maruz kalabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin ağzında yılan görmek yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına alamet eder.

Kahve falında ağlayan yavru köpek görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına işaret eder.

Kahve falında köpeğin ağzını bağlamak ele geçen fırsatların heba edileceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine yorulur.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında köpeğin ağzında balık görmek aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında köpeğin ağzında kan görmek herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin ağzına elini sokmak arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, işinin en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir