AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin ağzını bağlamak

Kahve falında köpeğin ağzını bağlamak

Kahve falında köpeğin ağzını bağlamak itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında köpeğin ağzını bağlamak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin eksiklerini kapatmanız, hareketlerini düzeltmeye çalışmanız gerekebilir veya ticari ya da yaratıcılık gerektiren işlerinizde bir değişikliğe gidebilirsiniz.

Kahve falında köpeğin ağzını bağlamak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına işarettir.

Kahve falında yılanın ağzını bağlamak işlerin istenmeyen bir hal alacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında köpek bağlamak bir süre sıkıntı çekeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıya köpek bağlamak eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine delalettir.

Kahve falında köpeği bağlamak hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında köpeği bağladığını görmek iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, dolayısıyla geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında elini köpeğin ağzına sokmak sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, girdiği işlerde herkesin imrenerek ve kıskanarak bakacağı bazı çalışmalara imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan yavru köpek görmek lüksünün ve konforunun da baki olacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir