AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan bağlamak

Kahve falında yılan bağlamak

Kahve falında yılan bağlamak sevindirici olaylar yaşayacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan bağlamak gördüyseniz:

  • Artık yeni bir sürece adım atmaya hazırlanmalısınız.

Kahve falında yılanın ağzını bağlamak karamsarlığa düşeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına inanılır.

Kahve falında yılanı bağlamak işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve fal sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan bağlamak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı yazma bağlamak hayırlı adımlar atacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine inanılır.

Kahve falında beline şal bağlamak atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına eşarp bağlamak birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü bağlamak işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil eşarp bağlamak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir