AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzı açık balık görmek

Kahve falında ağzı açık balık görmek

Kahve falında ağzı açık balık görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, bundan hayır göreceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzı açık balık gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size destek olma konusunda isteksiz davranabilirler.

Kahve falında ağzı açık balık görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine, büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında ağzı açık yılan görmek yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağzı açık timsah görmek borçlarının kalmayacağına, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında ağzı açık valiz görmek sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında ağzı açık mezar görmek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzı açık bavul görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ağzı açık çanta görmek daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine delalettir.

Kahve falında ağzı açık makas görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yenisinin başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir