AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzından balık çıkarmak

Kahve falında ağzından balık çıkarmak

Kahve falında ağzından balık çıkarmak yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, ağız tadının da kaçacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına inanılır.

Kahve falında ağzından balık çıkarmak gördüyseniz:

  • Farkında olmadan olumsuz şekilde dikkat çekiyorsunuz.

Kahve falında ağzından balık kılçığı çıkarmak hoş olmayan sözler işiteceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağzından balık çıkarmak fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, kişiliğiyle de dikkat çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında ağzından yemek çıkarmak hasret içinde kalacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yemeği ağzından çıkarmak işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulur.

Kahve falında ağzından diş çıkarmak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından çıkarmak uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine delalettir.

Kahve falında ağzından kurt çıkarmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzından toplu iğne çıkarmak hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir