AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı yaralamak

Kahve falında yılanı yaralamak

Kahve falında yılanı yaralamak kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, çektiği zorlukların biteceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı yaralamak gördüyseniz:

  • Kendinizi ön plana alın.

Kahve falında yılanı yaralamak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işarettir.

Kahve falında yılan yaralamak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanı yaralamak büyük bir başarıya ulaşılacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine tabir olunur.

Kahve falında kaplan yaralamak suçlamalardan aklanılacağına, cesaret gerektiren işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında aslan yaralamak sıkıntılarının sona ereceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında elini yaralamak iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birini tabancayla yaralamak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini yaralamak sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir