AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan yaralamak

Kahve falında yılan yaralamak

Kahve falında yılan yaralamak o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine inanılır.

Kahve falında yılan yaralamak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konularda çözümler üretmekte veya üretilen çözümleri görmekte zorlanabilirler.

Kahve falında yılanı yaralamak işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yılan yaralamak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına işaret eder.

Kahve falında ayağını yaralamak eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayı yaralamak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında makasla birini yaralamak kendisini geliştireceğine, başarılarının eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında eşini yaralamak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında silahla adam yaralamak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elini yaralamak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir