AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini yaralamak

Kahve falında elini yaralamak

Kahve falında elini yaralamak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, başına türlü işler geleceğine, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, hayallerinin söneceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına işarettir.

Kahve falında elini yaralamak gördüyseniz:

  • Nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Kahve falında elini yaralamak hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini çatalla yaralamak hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasını yaralamak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını yaralamak kötü halin son bulacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini yaraladığını görmek umutlarının kırılacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında taşla yaralamak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına delalet eder.

Kahve falında güvercin yaralamak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Kahve falında kocasını yaralamak fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir