AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplan yaralamak

Kahve falında kaplan yaralamak

Kahve falında kaplan yaralamak güzel günlerine gölge düşeceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, üzüntü yaşamaya, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaplan yaralamak gördüyseniz:

  • Belirsizlik veya kararsızlık hissettiğiniz konular varsa daha fazla sorular sorarak ilerlemeniz gerekiyor.

Kahve falında kaplan yaralamak önüne çıkan engellerden yılmayacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında silahla adam yaralamak giderlerin artış göstereceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerini yaralamak atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında makasla birini yaralamak kısmet bolluğu yaşanacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine delalet eder.

Kahve falında birini öldürmek yaralamak bir koyduğu işten üç alacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işaret eder.

Kahve falında bir insanı yaralamak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafasını yaralamak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı yaralamak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir