AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı kavanoza koymak

Kahve falında yılanı kavanoza koymak

Kahve falında yılanı kavanoza koymak umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, uykusuz ve halsiz düşeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, güzel ve doğru işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı kavanoza koymak gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyenler var.

Kahve falında yılanı kavanoza koymak inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında kavanoz içinde yılan görmek engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında kavanozda yılan görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine yorulur.

Kahve falında kavanozda zeytin görmek çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, kendisini olumsuz etkileyen düşüncelerden arınarak, hayatına anlam katacak şekilde yaşamaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında kavanozda balık görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kavanozda reçel görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, büyük bir karar verileceğine yorulur.

Kahve falında kahve kavanozu görmek tartışmalı durumların sona ereceğine, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine alamet eder.

Kahve falında bal kavanozu görmek amaçlardan sapmaya, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir