AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda reçel görmek

Kahve falında kavanozda reçel görmek

Kahve falında kavanozda reçel görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, kısmetinin kapanacağına, hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına delalet eder.

Kahve falında kavanozda reçel gördüyseniz:

  • Duygularınız bazı alanlarda değişiklik yapmanızı engelleyebilir ya da planlarınızda değişikliğe neden olabilir.

Kahve falında kavanozda reçel görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Kahve falında reçel kavanozu görmek dileklerinin yerine geleceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına delalettir.

Kahve falında reçel kavanozu kırmak yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kavanozda bebek görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kavanoz açmak hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine rivayet eder.

Kahve falında bal kavanozu görmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına inanılır.

Kahve falında kavanoz görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, bereket ve rahat içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavanoz kırıldığını görmek sorunların biteceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir