AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve kavanozu görmek

Kahve falında kahve kavanozu görmek

Kahve falında kahve kavanozu görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kahve kavanozu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkinize getireceğiniz her türlü hareket sizi mutlu edebilir.

Kahve falında kahve kavanozu görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kavanozda kahve görmek kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kavanoz içinde böcek görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işarettir.

Kahve falında dolu kavanoz görmek girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, üzüntünden sağlığından olacağına yorulur.

Kahve falında kavanoz açmak elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine inanılır.

Kahve falında reçel kavanozu görmek saygın biri olacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanozda süt görmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, bekarsa evleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde yılan görmek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir