AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda zeytin görmek

Kahve falında kavanozda zeytin görmek

Kahve falında kavanozda zeytin görmek ruhsal olarak zarara uğranacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine işaret eder.

Kahve falında kavanozda zeytin gördüyseniz:

  • Dikkat edin; çünkü onda nefrete dönüşebilecek duygusal reaksiyonlar ortaya çıkabilir.

Kahve falında kavanozda zeytin görmek eline para geçeceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında kavanozda yeşil zeytin görmek geçiminin zor hale geleceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında dolu kavanoz görmek çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kavanoz bal görmek bol kazanç elde edileceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Kahve falında turşu kavanozu görmek oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kavanoz açmak kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kırık kavanoz görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kavanozda bezelye görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir