AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanoz içinde yılan görmek

Kahve falında kavanoz içinde yılan görmek

Kahve falında kavanoz içinde yılan görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Kahve falında kavanoz içinde yılan gördüyseniz:

  • Duygusal yanılsamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kavanoz içinde yılan görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kavanoz içinde su görmek çok büyük ses getireceğine, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine inanılır.

Kahve falında kavanoz içinde bal görmek seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, muradına ereceğine ve yaşamak istediği hayatı bulacağına alamet eder.

Kahve falında kavanoz içinde bebek görmek maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, üzüntü duyulan durumların gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kavanoz içinde kurbağa görmek iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına inanılır.

Kahve falında kavanozun içinde balık görmek arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına delalettir.

Kahve falında kavanoz içinde balık görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kavanoz içinde böcek görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir