AnaSayfa / Genel / Kahve falında kavanozda balık görmek

Kahve falında kavanozda balık görmek

Kahve falında kavanozda balık görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, Allah katında yükseleceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kavanozda balık gördüyseniz:

  • Hoşnut olmadığınız konular varsa veya bazı şeyler sizi tatmin etmiyorsa dile getirmelisiniz.

Kahve falında kavanoz içinde balık görmek yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, uğranılan zararın paylaşılacağına delalettir.

Kahve falında kavanozun içinde balık görmek sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına inanılır.

Kahve falında kavanozda balık görmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalettir.

Kahve falında bal kavanozu görmek sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kavanozda reçel görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine tabir olunur.

Kahve falında kavanozda tuz görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında salça kavanozu görmek çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahve kavanozu görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir