AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı kafese koymak

Kahve falında yılanı kafese koymak

Kahve falında yılanı kafese koymak amaçlarının da gerçekleşeceğine, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kendisine olan özgüveninin de artacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, hidayete ereceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında yılanı kafese koymak gördüyseniz:

  • Konuşmalar istediğiniz gibi sonuçlanmazsa nedeni siz olmayacaksınız.

Kahve falında yılanı kafese koymak dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret eder.

Kahve falında kediyi kafese koymak sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafese güvercin koymak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kuşu kafese koyduğunu görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir