AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşu kafese koyduğunu görmek

Kahve falında kuşu kafese koyduğunu görmek

Kahve falında kuşu kafese koyduğunu görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok iyi işler yapılacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşu kafese koyduğunu gördüyseniz:

  • Kayıplarınızı bertaraf edebilirseniz maddi açıdan güvende hissedebilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşu kafese koyduğunu görmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine, kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında kuşu kafese koymak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine ve uzunca bir süre toparlanılamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağanı kafese koymak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine yorulur.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir