AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafese güvercin koymak

Kahve falında kafese güvercin koymak

Kahve falında kafese güvercin koymak problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına ve rahat edeceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, çok büyük ve güzel bir ilişki yaşayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında kafese güvercin koymak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermemeli, sinirlerinize hakim olmalı ya da asla hayalci olmamalısınız.

Kahve falında kafese güvercin koymak sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercini kafese koymak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kediyi kafese koymak toparlanacağına, kendine geleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, bulunduğu mevkide yükseleceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, onlara doyasıya sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı kafese koymak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuşu kafese koyduğunu görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir