AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, olumsuz haberler alacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, büyük üzüntüler olacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak gördüyseniz:

  • Kendinizi kurma özelliğiniz, olaylara sübjektif yaklaşmanıza yol açabiliyor.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak hikmet sahibi olacağına, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak büyük bir umutsuzluk duyacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, çok daha kazanç getiren ve daha büyük başarılar kazandıran işler yapacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, eşiyle bahtiyar olacağına delalet eder.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek her zaman el üstünde tutulacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafeste görmek yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir