AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, zor, kötü ve hasta günler geçireceğine, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, ticaret hayatında beklentilerinin, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak gördüyseniz:

  • Israrla ilerleme kaydetmeyen veya inatçı durum ya da kişilerde hareketlilik başlayabilir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple fal sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalet eder.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, rahat bir dönem yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafeste görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir