AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak artık hep ileriye ve önüne bakacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, bolluk içine olacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yakalayıp kafese koymak dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek evlatların hayırsız çıkacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun kafesten kaçtığını görmek hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafeste görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kazancının her geçen gün artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafeste muhabbet kuşları görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir