AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı ezdiğini görmek

Kahve falında yılanı ezdiğini görmek

Kahve falında yılanı ezdiğini görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı Allah yolunda harcayacağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı ezdiğini gördüyseniz:

  • Sakin olmaya çalışmalı, yapabileceğinizden fazlası için söz vermemeli ya da vaadlerde bulunmamalısınız.

Kahve falında arabayla yılan ezmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı ezdiğini görmek hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına delalet eder.

Kahve falında yılan kafasını ezmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yılan başı ezmek yönetici makamına oturacağına, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yılanın kuyruğunu ezmek kişinin fena halde yanılacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı ezmek eski enerjisini bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yılanın kafasını ezmek ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan ezdiğini görmek sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir