AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabayla yılan ezmek

Kahve falında arabayla yılan ezmek

Kahve falında arabayla yılan ezmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine inanılır.

Kahve falında arabayla yılan ezmek gördüyseniz:

  • Hiç görmediğiniz bir noktaya varabilirsiniz.

Kahve falında yılanı arabayla ezmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arabayla yılan ezmek sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında köpeği araba ezdiğini görmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabayla birine ezmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında kediyi arabayla ezmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında arabayla köpek ezdiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına yorulur.

Kahve falında arabayla ezmek kişinin sosyal çevresinin evliliğine olumlu katkılarda bulunacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla adam ezmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir