AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan başı ezmek

Kahve falında yılan başı ezmek

Kahve falında yılan başı ezmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan başı ezmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları geçiştirmemekte veya bazı işleri yerine getirmekten şikayet etmemekte fayda var.

Kahve falında yılanı başını ezmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek hasret çekileceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan başı ezmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına delalet eder.

Kahve falında yılan başını ezmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını ezmek zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek güçlükle elde edilecek başarı, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir